NATURAL COSMETIC Bio Rhytham Био Душ - гел Моринга 300 мл

Био Душ - гел Моргина от серията Bio Rhytham с подхранващ ефект. 

More details

011501

Natural Cosmetic

19,89 лв.

Add Subtract

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 70лв.

Уникален натурален продукт , който има свойството да измива нежно без да дразни и опъва кожата. Не съдържа сапун, сулфати и синтетични миещи съставки. Нежното почистване се дължи на съставка на базата на една от най-разпространените аминокиселини – глутамин.

 

Морингата и нейните продукти биват преоткривани от хиляди години. Това е както една от най-старите Аюрведични съставки, така и най-иновативното масло в сферата на биокозметиката и храната през последната година.  Наричат го „Дървото на Живота”, а маслото му има силно изразен детоксикиращ и антиоксидантен ефект. Богато е и на витамини, който подхранват и предпазват кожата от вредни влияния.

 

Душ-гелът е 100% биоразградим, което означава, че не може да се натрупа във водните басейни и да повлияе на околната среда в бъдеще.

Опаковката е 100% годна за рециклиране, а етикета е от специална хартия , която се разгражда напълно в природата.

 

Подходящ за вегани.

Продуктът е подходящ за всеки тип кожа.

 


Разфасовка: 300 мл.


Natural Cosmetic е българска фирма, специализирана в производство на козметика за тяло с етерични и растителни масла. Продуктите й са създадени в духа на най-добрите световните тенденции за хармонично съжителство на човека с природата. Използването на натурални природни продукти е част от философията на марката за баланс между урбанистичния начин на живот и щедростта на земята.

 

НАШАТА МИСИЯ  Е ДА ВИ ДАДЕМ НАЙ-ЧИСТИТЕ И БЕЗОПАСНИ ПРОДУКТИ, ЗА ДА СПЕЧЕЛИМ ВАШЕТО УВАЖЕНИЕ !


  • Разфасовка 300 мл.

Подобни продукти

top