NATURAL COSMETIC Bio Rhytham Био Душ - гел Алое Вера 300 мл

Био Душ - гел Алое Вера от серията Bio Rhytham с хидратиращ и детоксикиращ ефект. 

More details

011502

Natural Cosmetic

19,89 лв.

Add Subtract

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 49лв.

Телефон за информация и поръчки: 0895 39 11 58

Нежен измиващ гел от биологично чисти природни съставки. Деликатно почиства, без да съдържа сапун ,синтетични пенители или сулфати. Не дразни кожата и не предизвиква загуба на вода при редовна употреба.

 

Съставките му са и изцяло от растителен произход, което го прави подходящ за Веган обществото. Силно пречистеният екстракт от Алое е многократно концентриран и изцяло променя външния вид на кожата, като я хидратира и възстановява в дълбочина. За разлика от стандартните продукти с Алое, при този няма сведения за предизвикани алергии, поради технологията на пречистване. Производителя на съставката притежава собствени насаждения от чудотворното растение, така че източникът на Алое е 100% възобновяем и не се унищожават диви растения.

 

Душ-гелът е 100% биоразградим, което означава, че не може да се натрупа във водните басейни и да повлияе на околната среда в бъдеще.

Опаковката е 100% годна за рециклиране, а етикета е от специална хартия , която се разгражда напълно в природата.

 

Подходящ за вегани.

Продуктът е подходящ за всеки тип кожа. 

 


Разфасовка: 300 мл.


Natural Cosmetic е българска фирма, специализирана в производство на козметика за тяло с етерични и растителни масла. Продуктите й са създадени в духа на най-добрите световните тенденции за хармонично съжителство на човека с природата. Използването на натурални природни продукти е част от философията на марката за баланс между урбанистичния начин на живот и щедростта на земята.

 

НАШАТА МИСИЯ  Е ДА ВИ ДАДЕМ НАЙ-ЧИСТИТЕ И БЕЗОПАСНИ ПРОДУКТИ, ЗА ДА СПЕЧЕЛИМ ВАШЕТО УВАЖЕНИЕ !


  • Разфасовка 300 мл.

Подобни продукти

top