NATURAL COSMETIC Bio Rhytham Био Душ - гел Алое Вера 300 мл

Био Душ - гел Алое Вера от серията Bio Rhytham с хидратиращ и детоксикиращ ефект. 

More details

011502

Natural Cosmetic

19,89 лв.

Изчерпана наличност

Нежен измиващ гел от биологично чисти природни съставки. Деликатно почиства, без да съдържа сапун ,синтетични пенители или сулфати. Не дразни кожата и не предизвиква загуба на вода при редовна употреба.

 

Съставките му са и изцяло от растителен произход, което го прави подходящ за Веган обществото. Силно пречистеният екстракт от Алое е многократно концентриран и изцяло променя външния вид на кожата, като я хидратира и възстановява в дълбочина. За разлика от стандартните продукти с Алое, при този няма сведения за предизвикани алергии, поради технологията на пречистване. Производителя на съставката притежава собствени насаждения от чудотворното растение, така че източникът на Алое е 100% възобновяем и не се унищожават диви растения.

 

Душ-гелът е 100% биоразградим, което означава, че не може да се натрупа във водните басейни и да повлияе на околната среда в бъдеще.

Опаковката е 100% годна за рециклиране, а етикета е от специална хартия , която се разгражда напълно в природата.

 

Подходящ за вегани.

Продуктът е подходящ за всеки тип кожа. 

 


Разфасовка: 300 мл.


Natural Cosmetic е българска фирма, специализирана в производство на козметика за тяло с етерични и растителни масла. Продуктите й са създадени в духа на най-добрите световните тенденции за хармонично съжителство на човека с природата. Използването на натурални природни продукти е част от философията на марката за баланс между урбанистичния начин на живот и щедростта на земята.

 

НАШАТА МИСИЯ  Е ДА ВИ ДАДЕМ НАЙ-ЧИСТИТЕ И БЕЗОПАСНИ ПРОДУКТИ, ЗА ДА СПЕЧЕЛИМ ВАШЕТО УВАЖЕНИЕ !


  • Разфасовка 300 мл.

Подобни продукти

top