ДОСТАВКА

Мондо.бг (Mondo.bg) доставя всички поръчки  с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

СРОК НА ДОСТАВКА

До 5 работни дни за цялата страна

ЦЕНА НА ДОСТАВКА

За всички поръчки над 70 лв. (до 5кг.) доставката е БЕЗПЛАТНА.


За поръчки под 70 лв. доставката е само 5.00 лв. (до 5кг) до офис на ЕКОНТ и 7.50 лв. (до 5кг) до вашата врата с ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

За поръчки над 5кг. цената на доставка се изчислява допълнително. Наш сътрудник ще се свърже с вас за да ви уведоми каква ще бъде цената на вашата доставка за поръчки над 5 кг.


1 ГОДИНА ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

Като своя политика онлайн магазин MONDO предоставя на всички свои клиенти 1 ГОДИНА срок за връщане на получените стоки, без да посочва причина. Доставката по връщането е за сметка на клиента.

Условия за връщане:

- Ако са закупени повече продукти се позволява връщане на само 1 бройка разопакован продукт. Останалите ще бъдат приети само и единствено, ако всички кутии/опаковки са оригинални и не е повредена тяхната цялост;
- В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти уведени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен.
- Запазваме правото си да откажем връщането на продукти от клиети, които използват често тази услуга ( по злоупотребяващ начин).


top