ДОСТАВКА

 Доставяме всички поръчки с куриерска фирма СПИДИ АД, след изрично потвърждаване на поръчката по телефон от получателя.

 Срокът на доставката е до 3 работни дни за цялата страна (в 99% от случаите поръчката е доставена на следващия работен ден).

 Цената на доставката е БЕЗПЛАТНА за всички поръчки над 70 лв. (до 5 кг.). За поръчки с тегло над 5 кг., цената на доставка се изчислява динамично с тарифния калкулатор на СПИДИ АД.

 За поръчки под 70 лв. цената на доставка се изчислява динамично с тарифния калкулатор на СПИДИ АД по време на вашата поръчка в зависимост от нейното тегло и дали желаете да бъде доставена до офис на СПИДИ АД или до вашата врата.

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

След получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени (чл. 55, ал. 2, т.5 от ЗЗППТ), без да посочва причина. Доставката по връщането е за сметка на клиента.

Условия за връщане:

- Ако са закупени повече продукти се позволява връщане на само 1 бройка разопакован продукт. Останалите ще бъдат приети само и единствено, ако всички кутии/опаковки са оригинални и не е повредена тяхната цялост;
- В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти уведени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен.
- Запазваме правото си да откажем връщането на продукти от клиети, които използват често тази услуга ( по злоупотребяващ начин).

Продуктът е добавен в любими

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Общи условия за ползване