Термо помпа за басейн Gre BC13000

Gre
BC13000
3999,00 лв.
Без данък

Поръчай с 1 клик

Моля въведете име.
Моля въведете валиден телефон.
Моля въведете валиден имейл.

Чрез натискането на бутон "Поръчай сега" се съгласяваш с нашите Условия за ползване.

Поздравления! Вашата поръчка бе приета.

Поръчката ви бе приета. Наш оператор ще се свърже с вас за да обсъди детайлите на вашата поръчка.

Описание

Топлинните помпи работят, като използват температурата на околният въздух, като я преобразуват в многократно увеличена топлинна енергия. Те са максимално ефективни в температурният диапазон от +10 С до 30 С. като работният диапазон започва от +5 С.

 

Топлинните помпи са икономични, с коефициент на трансформация средно 5 пъти, удължават сезона като постигат максимална температура на водата до 36 С.

 

Когато трябва да се загрее голямо количество вода, единственият начин е чрез термопомпа. При по-големите басейни да се загрее водата с електрически нагревател е икономически неизгодно, а соларното отопление изисква определена площ. Термопомпата поема енергия от въздуха и я отдава на водата в басейна. За разлика от конвенционалните начини за отопление, термопомпата отдава 5 пъти повече енергия отколкото е приела, тоест коефициентът на полезно действие е 5.

 

Например на 1 изразходен киловатчас ел.енергия термопомпата отдава около 5 киловатчаса топлинна енергия. От гледна точка на разхода това означава, че само 20% от необходимото количество топлина се поемат от електрическата мрежа.

 

Термопомпата предлага най-добрия коефициент на полезно действие и най-нисък разход на електроенергия. Термопомпата е идеална за "сезонна употреба", а не за временна ( напр. през почивните дни), защото достигането на желаната температура трае около 4 дни.

 

Характеристики:

  • Термо помпа за басейн с максимален обем 38 м3
  • Консумация 2.5 kW отдавана мощност 12.5 kW
  • Капацитет: 6 м3/h
  • Ниво на шума: 55 dB
  • Включва покривало за защита през зимата

 

Срок на доставка: 22 работни дни

Информация за продукта

EAN
8412081220604
Продуктът е добавен в любими

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Общи условия за ползване