Натурално студено пресовано масло от Сандалово Дърво 60мл CPG

CPG
АМ031
20,00 лв.
Без данък

Поръчай с 1 клик

Моля въведете име.
Моля въведете валиден телефон.
Моля въведете валиден имейл.

Чрез натискането на бутон "Поръчай сега" се съгласяваш с нашите Условия за ползване.

Поздравления! Вашата поръчка бе приета.

Поръчката ви бе приета. Наш оператор ще се свърже с вас за да обсъди детайлите на вашата поръчка.

Описание

Родина на сандаловото дърво е Южна Азия, разпространено е в Индонезия, Индокитай, Шри Ланка, Австралия. В парфюмерията сандаловото дърво се използва успешно за да подчертае силата на другите аромати, дори когато е в малки количества.

 

Сандаловото масло в последните години се използва все повече и в ароматерапията. Добива се чрез дестилация от дървесината на сандаловото дърво. Ароматите могат да се използват и успоредно с различни методи на нетрадиционната медицина. Ароматните вещества на етеричните масла действат като типични биологически активни вещества, от една страна, а от друга - представляват вибрационни образци на нивото на тънката субстанция, които могат да оказват лечебно въздействие на вътрешните енергийни системи и на аурата на човека.

 

Сандаловото дърво предизвиква усещане за човешка топлота, съгласие, откритост и разбиране. С този мирис може да се създаде прекрасна атмосфера, при която човек се освобождава от отрицателната енергия. Сандаловото дърво предизвиква доверие и това доверие трябва да бъде оправдано и с нашето поведение. Можете да бъдете спокойни, когато в състава на избрания от вас парфюм присъства маслото от сандалово дърво. То е символ на качество.

 

За източните религии сандаловото масло е като тамяна за християнските. Ароматът му има дълбок смисъл в много древни ритуали. А дървесината се използва за направата както на религиозни, така и на различни светски символи.

 

Дозировка:

   Външно: прилагайте въху кожата в малки количества.

   Вътрешно: по-малко от половин чаена лъжичка, след което да се разреди със сусамово масло в съотношение 1:5.

 

Приложение:

- витаминизира тялото, против главооболие, умора, подагра

- полезно за стомаха

- почиства дихателните пътища, бри бронхит

- прочиства уринарния тракт, стимулира лигавицата на пикочните пътища

- за лечение на гонорея и възпаления на пикочния канал


Разфасовка: 60 мл.

Информация за продукта

Разфасовка
60 мл
Продуктът е добавен в любими

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Общи условия за ползване