Play Land Кой направи белята 99210

99210
11,79 лв.
Без данък

Детска образователна игра "Кой направи белята" на производител "Play Land".

Поръчай с 1 клик

Моля въведете име.
Моля въведете валиден телефон.
Моля въведете валиден имейл.

Чрез натискането на бутон "Поръчай сега" се съгласяваш с нашите Условия за ползване.

Поздравления! Вашата поръчка бе приета.

Поръчката ви бе приета. Наш оператор ще се свърже с вас за да обсъди детайлите на вашата поръчка.

Описание

Кой направи белята? Една игра за деца между 5 и 8 години. Участват от 2 до 4 играчи. Желателно е да има водещ. Целта е играчите да отричат направените от тях бели. Който не успее да отрече, получава черни точки. 

Комплект: Игрално поле-върху него са разположени ходове с въпроси, а в центъра са стартовите позиции. Карти Беля-20 броя. Табелки-2 броя. Пионки-4 броя. Зар-1 брой.

Подготовка на играта: Преди началото се избира водещ, който ще ръководи играта и записва черните точки на играчите. игралното поле и табелките-обърнати с лице надолу-разполагат се върху масата, както е посочено на схемата. Всеки играч избира пионка и я поставя на стартова позиция. Картите Беля се подреждат в тесте, извън игралното поле, с лице надолу.

Начало на играта: Играчите хвърлят зара и който хвърли най голямото число, пръв започва играта. Водещият изтегля най горната карта Беля и я отваря. Върху нея са посочени черните точки, които играчът получава, ако е направил беля. Всеки играч хвърля зара и според това, което показва, придвижва своята пионка в посока на стрелката. Играчът издига табелката, намираща се срещу хода, където е спряла неговата игрална фигура. Преди да издигне табелката, трябва да каже "Не съм аз" или "Аз съм". Ако табелка с усмихната муцуна,, означава, че играчът не е направил посочената върху картата беля. Ако е с тъжна муцуна, означава, че той е направил белята. Играчът, който е изрекъл "Не съм аз" и има тъжна муцуна, умножава черните си точки по две, защото е излъгал. Когато табелка тъжна муцуна попадне на повече от един играч, точките се записват на всеки, изтеглил тази табелка. След като приключи с първата карта Беля, водещият я оставя при себе си и тегли следващата, която разиграва по същия начин.

Край на играта: Играта продължава, докато не свършат картите Беля. Тогава водещият преброява черните точки на играчите. Играчът с най малко черни точки е победител.

Информация за продукта

Тегло
0.600 кг
Материали
Картон и пластмаса
За възраст
над 13
EAN
3800077412624
Продуктът е добавен в любими

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Общи условия за ползване