Нахрани крокодилите

909102
26,19 лв.
Без данък

Занимателна детска игра

Поръчай с 1 клик

Моля въведете име.
Моля въведете валиден телефон.
Моля въведете валиден имейл.

Чрез натискането на бутон "Поръчай сега" се съгласяваш с нашите Условия за ползване.

Поздравления! Вашата поръчка бе приета.

Поръчката ви бе приета. Наш оператор ще се свърже с вас за да обсъди детайлите на вашата поръчка.

Описание

В играта участват 2-ма играчи. Целта е всеки от тях да събере храна за крокодила си и да го нахрани.

За да нахрани своя крокодил, играчът трябва да се качи на мостчето, което се намира срещу крокодила му и да хвърли зар, който да надхвърли цифрата 3. Играчът слага жетона\жетоните с храна в устата на крокодила. Той може да нахрани своя крокодил с толкова животни, колкото има.
След като нахрани крокодила си, играчът мести своята игрална фигура на позиция "Старт" и започва отново да събира храна. Тъй като при попадане на позиция "Череп" играчът губи жетон с храна, е препоръчително да храни своят крокодил по-често, а не веднъж. Играта продължава докато върху полето има жетони с храна.
Играта преминава на следващия етап, когато всички жетони храна са прибрани и крокодилите са нахранени. Тогава играчите избират една линия на земята, зад която поставят внимателно своите нахранени крокодили. Препоръчително е тази линия да се намира поне на 3-4 метра от стената (при сблъсък със стената или друго препятствие част от жетоните с храна може да изпаднат от устата на крокодила). След това играчите задържат с една ръка крокодилите си, а с другата издърпват въженцето, което се намира на опашката на крокодила и едновременно ги пускат. След това всеки играч преброява колко жетона с храна са останали в устата на крокодила му. Играчът с повече жетони печели играта.


Комплектът съдържа:
  • 2 пластмасови крокодила
  • 2 игрални фигури на животни
  • 24 жетона - храна за крокодили
  • зар за игра
  • игрално поле


Информация за продукта

Официален сайт на производителя
www.plmbg.com
Размери:
38 х 49 х 10 см
Тегло
0.937 кг
Материали
Картон и пластмаса
За възраст
над 5 години
EAN
3800077407347
Брой играчи
2
Продуктът е добавен в любими

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Общи условия за ползване